Examentraining

Examentraining

Wij willen onze leerlingen graag de beste ondersteuning bij de voorbereiding op het examen bieden. Daarom werken wij samen met Lyceo, de meest gevraagde en meest ervaren examentrainer van Nederland. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige bewezen effectief, voor zowel vmbo-t, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld 0,9 punt op het examen.

Boek een examentraining Ga naar Lyceo

Voordelen

Met zelfvertrouwen je examens in

Scoor tot wel 1,4 punt hoger

Grip op de lesstof

Slechts 2 tot 3 dagen training

Wat houdt examentraining in?

Het is simpel: wij zorgen ervoor dat je de examenstof goed beheerst. Stress en zenuwen komen vaak door onvoldoende grip op de lesstof. We kijken waar je moeite mee hebt en dat gaan we herhalen. Zo zorgen we ervoor dat álle lesstof goed in het hoofd zit. Geen reden voor examenvrees.

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers zijn supertalenten in het examenvak. En ze herinneren zich nog heel goed hoe zij zélf examen deden. Hun werkwijze: goed uitleggen, herhalen en controleren of alles duidelijk is. Niet? Ze leggen de stof met liefde nogmaals uit.

Kleine groepen, veel aandacht

De examentraining geven we altijd voor kleine groepen. De lesstof lopen we stapsgewijs door, alles komt aan bod. Schort het niet aan kennis, maar zijn het puur zenuwen? We hebben veel tips en trucs om daarmee om te gaan en ze om te zetten in topprestaties.

Wat kost een examentraining?

We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak.
Kosten:

  • 2-daagse training: €290
  • 3-daagse training: €370

De examentrainingen zijn rechtstreeks via Lyceo te boeken.

DIRECT AANMELDEN OP LYCEO.NL

 

 

exit