Examentraining

Examentraining

Wij willen onze leerlingen graag de beste ondersteuning bij de voorbereiding op het examen bieden. Daarom werken wij samen met Lyceo, de meest gevraagde en meest ervaren examentrainer van Nederland. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige bewezen effectief, voor zowel vmbo-t, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld 0,9 punt op het examen.

Boek een examentraining Ga naar Lyceo

Voordelen

Met zelfvertrouwen je examens in

Scoor tot wel 1,4 punt hoger

Grip op de lesstof

Slechts 2 tot 3 dagen training

Lyceo Samenvatting

Lyceo Samenvatting is een compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. De boekjes zijn er voor alle examenvakken op het vmbo-tl, de havo en het vwo. Je kunt Lyceo Samenvatting als aanvulling op een examentraining toevoegen in je winkelmandje of los bestellen. Zo ben jij écht goed voorbereid op je eindexamens. Lyceo Samenvatting wordt verkocht via kennispartner Lyceo. Klik op de knop hieronder om de boekjes te bestellen.

Bekijken op lyceo.nl

Wat houdt examentraining in?

Het is simpel: wij zorgen ervoor dat je de examenstof goed beheerst. Stress en zenuwen komen vaak door onvoldoende grip op de lesstof. We kijken waar je moeite mee hebt en dat gaan we herhalen. Zo zorgen we ervoor dat álle lesstof goed in het hoofd zit. Geen reden voor examenvrees. Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk hier het volledige examenrooster.

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers zijn supertalenten in het examenvak. En ze herinneren zich nog heel goed hoe zij zélf examen deden. Hun werkwijze: goed uitleggen, herhalen en controleren of alles duidelijk is. Niet? Ze leggen de stof met liefde nogmaals uit.

Kleine groepen, veel aandacht

De examentraining geven we altijd voor kleine groepen. De lesstof lopen we stapsgewijs door, alles komt aan bod. Schort het niet aan kennis, maar zijn het puur zenuwen? We hebben veel tips en trucs om daarmee om te gaan en ze om te zetten in topprestaties.

Kosten en aanmelden

In samenwerking met Lyceo bieden wij examentrainingen aan. We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak. Hier zijn ook de verschillende kosten aan verbonden. De examentrainingen zijn rechtstreeks via Lyceo te boeken.

DIRECT AANMELDEN OP LYCEO.NL

Lyceo Examen Oefenen

Wil je naast je Lyceo examentraining thuis verder aan de slag met oefenen voor je eindexamens? Kies dan voor Lyceo Examen Oefenen! Dit kan je als aanvulling op een examentraining aanschaffen. Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert, kun je thuis extra oefenen en weet je nóg beter wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. Je krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we je uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Hierdoor kun je tijdens het centraal examen onderwerpen en vragen makkelijker herkennen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden.

Bekijken op Lyceo.nl

Lyceo Examencheck

Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je ziet ook aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. Vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch?

Naar de examencheck!

exit