Maastricht Scharnerweg

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Maastricht Scharnerweg

Aan de Scharnerweg, dichtbij het station en het Sint Maartens college vind je Check5 Maastricht Scharnerweg. In deze grote, ruime vestiging is er altijd een plekje waar je rustig je huiswerk kan maken. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Wilke en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Toetsweekbegeleiding

Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zou komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning.

Basisschoolbegeleiding

Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. Sommige kinderen kunnen tijdens deze periode een extra steuntje in de rug gebruiken. Het doel van basisschoolbegeleiding is om kinderen weer vol zelfvertrouwen en plezier te laten leren. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school.

Dichtbij school

Check5 Scharnerweg ligt om de hoek bij het Sint Maartens college. En dichtbij de Vrije School en het Portamosana College. Lekker makkelijk op de weg van school naar huis.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 is en zodat Wilke je goed kan adviseren over de begeleiding.

Internationaal Onderwijs

We helpen ook leerlingen van de Internationale School, daarom geven wij tweetalige huiswerkbegeleiding en overhoren we in het Engels.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vestigingsmanager óf kom eens langs op onze vestiging.

Check5 Maastricht Scharnerweg

Scharnerweg 155, 6224 JE Maastricht

Wilke Engels

Vestigingsmanager

06 20 50 67 47 wilke.engels@lyceo.nl Gratis intakegesprek

Openingstijden

Maandag 14.30 – 19.00 uur
Dinsdag 14.30 – 19.00 uur
Woensdag 14.30 – 19.00 uur
Donderdag 14.30 – 19.00 uur
Vrijdag 14.30 – 18.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De voordelen van Check5 Maastricht Scharnerweg

Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.

Een groot team van ervaren docenten, waardoor altijd een match met jou is.

Ook ’s avonds open.

Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Intensieve contacten met alle scholen uit de buurt.

Tweetalige begeleiding indien gewenst.
exit