Roermond

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Roermond

Check5 Roermond heeft een mooie locatie in de binnenstad van Roermond, waar de leerlingen rustig hun huiswerk kunnen maken. Ook zijn er aparte ruimtes waar leerlingen overhoord kunnen worden of waar ze bijles kunnen krijgen. Vestigingsmanager Marjolijn en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5 . Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 Roermond bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken wij altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Toetsweekbegeleiding

Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zou komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 is en zodat Marjolijn je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

Check5 Roermond ligt op fietsafstand van het Broekhin Roermond, Schondeln, Mavo Roermond en de Vrije school.

Ruime vestiging

Check5 Roermond heeft een mooie locatie in de binnenstad van Roermond, waar de leerlingen rustig hun huiswerk kunnen maken. Ook zijn er aparte ruimtes waar leerlingen overhoord kunnen worden of waar ze bijles kunnen krijgen.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vestigingsmanager óf kom eens langs op onze vestiging.

Check5 Roermond

Godsweerdersingel 9
6041 GJ Roermond

Marjolijn van der Aa

Vestigingsmanager

06 - 54 92 80 40 marjolijn.vanderaa@check5.nl Gratis intakegesprek

Openingstijden

Maandag 14.30 – 18.30 uur
Dinsdag 14.30 – 18.30 uur
Woensdag 14.30 – 18.30 uur
Donderdag 14.30 – 18.30 uur
Vrijdag 14.30 – 18.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De voordelen van Check5 Roermond

Een kleinschalige vestiging.

Middenin het centrum van Roermond.

Bijlessen in bijna elk vak op elk niveau.

Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
exit