Sittard

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Sittard

Vlak bij het station Sittard, aan de Wilhelminastraat ligt Check5 Sittard. Hier helpen wij leerlingen met het maken van hun huiswerk. Zowel boven- als onderbouwleerlingen kunnen bij ons terecht. Vestigingsmanager Maud en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Check5. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen

ook voor basisschoolleerlingen en studenten
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 bijles in bijna alle vakken. Ook basisschoolleerlingen of MBO/HBO studenten kunnen bij ons terecht voor bijlessen op maat.

Toetsweekbegeleiding

Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zou komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning.

Dichtbij school

Check5 Sittard ligt op fietsafstand van het Trevianum en DaCapo College. Met beide scholen hebben we een goede samenwerking.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 is en zodat Maud je goed kan adviseren over de begeleiding.

Mooie vestiging

Check5 Sittard heeft een grote ruimte voor huiswerkbegeleiding, met een aparte computerruimte. Daarnaast zijn er aparte lokalen voor bijlessen en om leerlingen te overhoren.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vestigingsmanager óf kom eens langs op onze vestiging.

Check5 Sittard

Wilhelminastraat 14-14a, 6131 KN Sittard

Maud Koolen

Vestigingsmanager

06 -11 70 42 76 maud.koolen@check5.nl Gratis intakegesprek

Openingstijden

Maandag 14.30 – 18.30 uur
Dinsdag 14.30 – 18.30 uur
Woensdag 14.30 – 18.30 uur
Donderdag 14.30 – 18.30 uur
Vrijdag 14.30 – 18.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag 11.00 – 15.00 uur (in proefwerkweken)

In proefwerkweken hebben wij aangepaste
openingstijden van 12.30-18.00 uur.

De voordelen van Check5 Sittard

Een vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.

Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.

Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Goede contacten met het Trevianum en DaCapo College.

Na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
exit