Basisschoolbegeleiding

Basisschoolbegeleiding

Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. Sommige kinderen kunnen tijdens deze periode een extra steuntje in de rug gebruiken. Het doel van basisschoolbegeleiding is om kinderen weer vol zelfvertrouwen en plezier te laten leren. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school. De basisschoolbegeleiders zijn hoogopgeleid en ervaren in het werken met basisschoolleerlingen. Basisschoolbegeleiding wordt verzorgd in samenwerking met kennispartner Lyceo.

Vraag een gratis intake aan GRATIS INTAKEGESPREK

Wat houdt basisschoolbegeleiding in?

Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 die wat extra hulp kunnen gebruiken. We kijken met welke vakken de leerling meer moeite heeft en daar gaan we extra aandacht aan besteden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen plezier krijgt in leren.

GRATIS INTAKEGESPREKBEKIJK ONZE LOCATIES

Voordelen:

✔ Plezier in leren

Altijd bij jou in de buurt

  Zelfvertrouwen

Begeleiding op maat 

Begeleiders en lesmateriaal

Onze ervaren begeleiders werken met Lyceo Basis. Lyceo Basis bevat oefenmateriaal voor alle onderdelen van rekenen en taal van groep 3 t/m groep 8. Iedere leerling ontvangt tijdens de basisschoolbegeleiding zijn of haar eigen Lyceo Basis-map, waarin het gemaakte werk wordt verzameld. Wij besteden aandacht aan het leren plannen met de speciale Basis-Planner en uw zoon of dochter leert het huiswerk aan te pakken volgens een handig stappenplan. Tenslotte vinden wij het belangrijk om niet alleen te kijken naar het schoolwerk, maar ook aandacht te besteden aan het belang van gezonde voeding, voldoende slaap en genoeg beweging. Zit uw zoon of dochter in groep 7 of 8? Dan besteden we uiteraard aandacht aan de entree- en eindtoets.

Vraag een gratis intakegesprek aan

exit