Brugklastraining

Brugklastraining

Starten op een nieuwe school in de brugklas is erg spannend. Deze speciale brugklastraining bereidt brugklassers voor op deze nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, waar je jouw hele schoolperiode plezier van hebt.

Vraag gratis intake aan Gratis intakegesprek

Wat houdt brugklastraining bij Check5 in?

Als je in de brugklas zit, komen er best wat dingen op je af. Een nieuw schoolgebouw, nieuwe klasgenoten, leraren en vakken. Je hebt opeens een lesrooster. Dit zijn leuke veranderingen, maar ook heel spannend. Met de brugklastraining van Check5 helpen wij jou door deze eerste periode heenkomen. Jij zal hierdoor een goede start op je nieuwe school maken!

In totaal zijn het 6 trainingen van 1 uur in kleine groepen met andere brugklassers. Je krijgt tijdens de brugklasbegeleiding hulp bij alle dingen waar je in de brugklas mee te maken krijgt. Zoals bijvoorbeeld een lesrooster, andere vakken, huiswerk en toetsen. Je krijgt allerlei praktische tips om het jaar zo goed mogelijk door te komen. Ook oefen je veel in studievaardigheden. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de coaches.

Met deze training maak jij een goede en relaxte start in de brugklas, zo leg je een goede basis voor de rest van het jaar. Onze studiecoaches hebben veel ervaring met het begeleiden van brugklasleerlingen. Ze weten precies hoe ze jou zo goed mogelijk die eerste weken door kunnen helpen.

 
INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

BEKIJK ONZE LOCATIES & TARIEVEN

Voordelen:

  Goede start op nieuwe school

Vol zelfvertrouwen in de klas zitten

  Leer- en lesstof onder de knie krijgen

  Huiswerk leren plannen

  Lesrooster begrijpen

Hoe werkt het?

In 4 stappen naar maximaal resultaat

Gratis intakegesprek

Vraag een gratis intakegesprek aan

exit