CSE begeleiding

CSE begeleiding

Je eindexamens staan voor de deur. Vind je het moeilijk om aan de slag te gaan? Lopen de zenuwen hoog op? Heb je extra ondersteuning nodig? Dan is CSE begeleiding van Studiekring Check5 iets voor jou. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt.

Je werkt bij ons in een kleine groep examenleerlingen in een rustige, positieve omgeving. Volgens een vooraf bekend rooster. Je kan je vragen stellen en gaat met vertrouwen je examen in.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek Gratis intakegesprek

Wat houdt CSE begeleiding in?

Het examenjaar is voor leerlingen én hun ouders vaak een spannende periode. Met de CSE begeleiding bieden wij een goede voorbereiding voor de eindexamens, waardoor dit net iets minder spannend wordt.

De CSE begeleiding bij Check5 bestaat uit drie gedeelten. Allereerst stellen we eind maart/begin april samen met jou een planning op waarmee de voorbereiding op het eindexamen wordt gestart. Met deze planning verdelen we de leerstof en kan je thuis alvast gericht aan de slag.

Vervolgens gaat in de meivakantie de CSE begeleiding van start. In de ochtend- en middaguren word je dan begeleid door een team van onze vakinhoudelijk sterkste begeleiders. De nadruk ligt op het oefenen van examens, waarbij er natuurlijk ook ruimte is voor uitleg van moeilijke onderwerpen. Aan het eind van de begeleiding wordt er in ons leerlingvolgsysteem vermeld hoe het gegaan is.

Wanneer de eindexamens zijn begonnen, zijn wij in de avonduren geopend. Er is ruimte om de stof nog een laatste keer door te nemen, de laatste vragen te stellen en eventueel nog oefenopgaven te maken. Zo zetten we de puntjes op de i en werken we samen naar een goed resultaat!

Meer informatie

Wil je meer weten over CSE? Of heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld over onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

exit