Over ons

Klaar voor morgen

Bij al haar diensten staat samenwerking met scholen, terugkoppeling naar de ouders via het online volgsysteem en begeleiding op maat centraal. Check5 helpt leerlingen bij hun schoolloopbaan met als doel hun studieresultaten te verbeteren en het aanleren van studievaardigheden, waarmee ze zelfstandig kunnen studeren. Vraag een gratis intakegesprek aan voor meer informatie!

GRATIS INTAKEGESPREK

Ons team

Het team van Check5 bestaat uit vijf managers en circa 80 begeleiders. Onze begeleiders zijn jonge en enthousiaste mensen die momenteel bezig zijn met een universitaire of hbo-opleiding. Onze managers hebben een onderwijs- en/of managementachtergrond. Zij zijn contactpersoon voor ouders en scholen, sturen het team van begeleiders aan en houden de voortgang van de leerlingen bij. Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

Partners

Check5 werkt nauw samen met een aantal scholen in Limburg. Zo zitten we met onze huiswerkbegeleiding in het Grotiuscollege te Heerlen, Sint Jan te Hoensbroek en IVO Deurne te Deurne.

Check5 maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Lyceo Extra

Samen met onze kennispartner Lyceo zetten we ons actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Vanuit het Lyceo Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Zoals bij Sandra. Wat we nog meer doen? Dat lees je hier.

exit