Hoensbroek

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Hoensbroek – Sint Janscollege

Mijn naam is Luca Maassen en ik ben de vestigingsmanager van check5 Hoensbroek, Sint Janscollege. Mijn passie voor het onderwijs en de jeugd is begonnen tijdens mijn opleiding pedagogiek. Sindsdien heb ik verschillende ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt als gezinsvoogd, vak-deskundig leerlingbegeleider en heb ik uitvoerende en leidinggevende rollen vervult binnen het aanvullend onderwijs. Bovendien ben ik gecertificeerd trainer leren leren. Nu werk ik samen met een team van enthousiaste en deskundige begeleiders om iedere leerling zo goed mogelijk te begeleiden. Persoonlijke, positieve benadering en planning staan binnen deze begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk dat een leerling zich gehoord en gezien voelt om ervoor te zorgen dat leerlingen met meer zelfvertrouwen en plezier hun schoolcarrière doorlopen. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Heeft u vragen? Neem contact op!

Bijles

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Sint Janscollege bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Toetsweekbegeleiding

Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zou komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning.

Basisschoolbegeleiding

Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. Sommige kinderen kunnen tijdens deze periode een extra steuntje in de rug gebruiken. Het doel van basisschoolbegeleiding is om kinderen weer vol zelfvertrouwen en plezier te laten leren. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school.

Lokaal in school

Check5 Studiekring heeft in school de beschikking over een grote lichte ruimte. Hier kun je geconcentreerd je huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 is en zodat Esther je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al een aantal jaar samenwerken met het Sint Janscollege kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vestigingsmanager óf kom eens langs op onze vestiging.

Check5 Hoensbroek

Amstenraderweg 122, 6431 EN Hoensbroek

Luca Maassen

VESTIGINGSMANAGER

+31625682487 l.maassen@check5.nl Gratis intakegesprek

Openingstijden

Maandag 12.00 – 17.45 uur
Dinsdag 12.00 – 17.45 uur
Woensdag 12.00 – 17.45 uur
Donderdag 12.00 – 17.45 uur
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Tijdens proefwerkweken zijn wij open van
12:30 tot 18:30 uur.

De voordelen van Check5 Hoensbroek

Al jarenlang een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.

Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.

Na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.

Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Goede samenwerking met de mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.

Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
exit