Hoensbroek

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Hoensbroek – Sint Janscollege

In Hoensbroek hebben wij een Check5 vestiging in het Sint Janscollege en helpen wij leerlingen met hun huiswerk. De vestiging is niet alleen toegankelijk voor leerlingen van school. Ook leerlingen van andere scholen kunnen bij ons terecht. Zit je wel op het Sint Janscollege? Dan is het natuurlijk supermakkelijk dat je meteen na je laatste les huiswerk kan komen maken bij Check5 . Vestigingsmanager Esther en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je op een goede manier huiswerk maakt? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Sint Janscollege bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Toetsweekbegeleiding

Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zou komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning.

Basisschoolbegeleiding

Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. Sommige kinderen kunnen tijdens deze periode een extra steuntje in de rug gebruiken. Het doel van basisschoolbegeleiding is om kinderen weer vol zelfvertrouwen en plezier te laten leren. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school.

Lokaal in school

Check5 Studiekring heeft in school de beschikking over een grote lichte ruimte. Hier kun je geconcentreerd je huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 is en zodat Esther je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al een aantal jaar samenwerken met het Sint Janscollege kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met de vestigingscoördinator óf kom eens langs op onze vestiging.

Check5 Hoensbroek

Amstenraderweg 122, 6431 EN Hoensbroek

Esther Adema

VESTIGINGSMANAGER

06-31631383 esther.adema@check5.nl Gratis intakegesprek

Openingstijden

Maandag 14.30 – 18.00 uur
Dinsdag 14.30 – 18.00 uur
Woensdag 14.30 – 18.00 uur
Donderdag 14.30 – 18.00 uur
Vrijdag 14.30 – 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

Tijdens proefwerkweken zijn wij open van
12:30 tot 18:30 uur.

De voordelen van Check5 Hoensbroek

Al jarenlang een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.

Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.

Na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.

Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Goede samenwerking met de mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.

Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
exit